lattlagrat_logo_280px

Välkommen att kontakta oss om du har några funderingar kring lokaler/förråd, kostnader, villkor eller liknande! Ring, maila eller använd formuläret på den här sidan.

Lättlagrat AB
Björkskataleden 3B
973 47 LULEÅ

  0920 - 23 11 00

  info@lattlagrat.nu

Öppettider förråd
Måndag – Söndag: 06:00 – 23:00

Du kommer åt ditt förråd med egen personlig kod. Se till att vara ute från området i god tid innan 23:00.

Öppettider kundmottagning
Vardagar: 13:00 – 17:00
Lördag: Stängt
Söndagar och helgdagar: Stängt

0920 - 23 11 00 info@lattlagrat.nu
lattlagrat_företag
Företag

Behöver företaget expandera och effektivisera med extra utrymme? Med bra priser och skräddarsydda förråd / lager hittar vi alltid en lösning som kan spara ditt företag både tid och pengar. Oavsett om du representerar ett storföretag eller en enskild firma kan du få bättre resultat och produktivitet om du bara får lite extra utrymme.

Packing-lattlagrat
Plocklager

Har ditt företag säljare i bil och behov för lokal förvaringsplats så erbjuder Lättlagrat en lösning där ditt företag ett säkert förråd. Utan bindningstid och med möjlighet att byta förråd efter behov, så behöver du aldrig betala för utrymme du inte använder. Det gör att företagets förvaringslösning är lokal, flexibel och smidig.

arkiv
Arkiv

Arkiv är viktiga, men tar mycket plats. Med ett torrt och säkert förråd hos oss på Lättlagrat så kan du förvara företagets arkiv och annan information som inte används till vardags, och istället göra plats till det som får företaget att växa. Våra förråd är rena, torra och uppvärmda, och alla anläggningar är utrustade med larm och övervakningskameror.

butik
Butik

Har du en webbshop eller en mindre butik och saknar plats för ditt lager? Då kan Lättlagrat erbjuda säkra förråd och lager med smidig tillgång alla dagar. Förråden är rena och torra och kan inredas med hyllor och liknande. Med möjlighet att byta förråd efter behov betalar du inte för plats du inte använder, och du kan enkelt utöka förvaringsutrymmet när företaget växer.

Detta kan vi erbjuda:
  • Många olika storlekar
  • Förvaring under kort eller lång tid
  • Nära dig, tillträde sju dagar i veckan
  • Säkra förråd med larm, övervakningskameror och personlig kod
  • Lättillgängliga utrymmen
  • Utrymmen med ventilation
  • Byt förrådsstorlek när du vill
  • Avfall och sophantering
  • Tydliga priser
greencare_container
Avfallshantering

Genom Greencare Solutions har vi möjlighet att erbjuda företag en trygg och miljöanpassad lösning för avfall och sophantering på vår anläggning. Greencare Solutions har en 11 hektar återvinningsanläggning i Rutvik utanför Luleå. Ett miljövänligt och ekonomiskt alternativ.