lattlagrat_logo_280px

Välkommen att kontakta oss om du har några funderingar kring lokaler/förråd, kostnader, villkor eller liknande! Ring, maila eller använd formuläret på den här sidan.

Lättlagrat AB
Björkskataleden 3B
973 47 LULEÅ

  0920 - 23 11 00

  info@lattlagrat.nu

Öppettider förråd
Måndag – Söndag: 06:00 – 23:00

Du kommer åt ditt förråd med egen personlig kod. Se till att vara ute från området i god tid innan 23:00.

Öppettider kundmottagning
Vardagar: 13:00 – 17:00
Lördag: Stängt
Söndagar och helgdagar: Stängt

0920 - 23 11 00 info@lattlagrat.nu
x-default
Miljö

Vi tror att dagens utveckling och ett nytt miljötänk kommer att skapa fler arbetstillfällen och främja kunskapen kring Miljö. Genom att ställa höga krav på innovativa ideér och synsätt kan vi forma ett bättre samhälle. För att vi ska kunna skapa en hållbar framtid krävs ett genomgripande arbete som är nödvändigt om jordens resurser ska räcka till för alla. Vi vill att våra barn ska kunna växa upp i en värld som är lite bättre.

Ett grönare tänk

Jordens resurser är begränsade, ändå konsumerar vi i allt högre takt och det produceras mer sopor och avfall för varje dag som går. Vi vill bidra till att bromsa denna utveckling. Vårt mål är att bli Norrlands ledande företag inom Lagring/Förrådsuthyrning samt att vår återvinningsgrad ska vara hög. Vi vill även minska transportsträckan och erbjuda en effektivare logistik. Miljön är framtiden och vårt arbete har aldrig varit så aktuellt som idag.

Långsiktighet och engagemang

Våra anställdas engagemang och miljötänk är en viktig del av vårt arbete. Vi har hög kompetens inom området lagring och arbetar alla mot samma mål. För oss innebär det att följa med i utvecklingen och omvärldsbevaka miljöfrågor, både lokalt och i världen. Vi verkar för en långsiktig och hållbar samhällsutveckling samt att vi följer alla lagar och krav inom miljöområdet. Vi ser ständigt över att el- och vattenförbrukningen på vår anläggning i Luleå är på en sparsam nivå. Vi försöker även att i största möjliga mån anlita leverantörer som erbjuder miljöanpassade produkter och tjänster.

plant2